aboutus2

Passion

Van yachting gaat ons hart sneller kloppen. Zo vaak mogelijk gaan we het water op en beleven we plezier in, op en om het jacht. Met of zonder vrienden, in Nederland of ver daarbuiten.
Ons omvangrijke netwerk bestaat uit mensen die ook met het ‘yachting-virus’ besmet zijn en met wie we ons enthousiasme kunnen uiten en delen. Die passie komt ook terug in de ambitie om ons werk zo goed mogelijk te doen, meer te doen dan van ons gevraagd wordt en u te allen tijde van dienst te zijn.

Experience

Als broker van luxe motorjachten kunnen we u met de juiste ervaring van dienst zijn. Sinds 1996 hebben we al meer dan honderd nieuwe jachten verkocht en net zoveel jachten ingeruild. Met meer dan 20.000 vaaruren met de meest uiteenlopende jachttypes weten we wat de sterke en zwakke eigenschappen zijn van zo’n beetje ieder in Nederland verkrijgbaar type motorjacht. En weten we waar we naar moeten kijken om de juiste inruil- of marktwaarde van een jacht te bepalen.
Daarnaast hebben we zelf ook een jacht waar we erg bewust en veel mee varen. Zo kunnen we specifieke ervaringen met u delen en u goed adviseren over de aankoop of verkoop van een jacht.

Connection

Aansluiting hebben met de markt is erg belangrijk. Weten wat er gebeurt, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe we moeten omgaan met de veranderende vraag van kopers en verkopers van motorjachten.
Ons netwerk is in de loop der jaren enorm gegroeid. Dat komt doordat wij altijd hebben gestreefd naar het opbouwen van een vaste klantenkring. Vaak kunnen we een ingeruild motorjacht alweer snel binnen het netwerk doorverkopen.

Graag zetten we onze passie, ervaring en ons netwerk in om samen met u een passend verkoopplan voor uw jacht op te stellen.