Bemiddeling

Knippels Yachting biedt u full-service bemiddeling bij de aankoop of verkoop van exclusieve pre-owned motorjachten van 30 tot 100 voet. We beheren hierbij het volledige traject: van de bezichtiging, de onderhandelingen, het (ver-)koopcontract, de keuring en een proefvaart tot en met de betaling en aflevering. Tevens geven wij deskundig advies over diverse verzekerings- mogelijkheden, scheepsfinancieringen, onderhoudswerkzaamheden, taxaties en de aflevering op de door u gewenste lokatie. Daarnaast hebben wij de kennis in huis om u te adviseren bij een eventuele verbouwing en/of refit van het schip.

Financiering

De mogelijkheid bestaat om de aankoop van een jacht te financieren door middel van een scheepshypotheek. Graag adviseren wij u over de mogelijk- heden voor financiering. Knippels Yachting werkt samen met banken en notarissen die gespecialiseerd zijn op het gebied van jachtfinancieringen. Door de grote expertise van onze partners verloopt het proces van financieringsaanvraag, -toetsing, -registratie en afhandeling betrouwbaar en snel.

Verzekering

Uw kostbare bezit dient op een passende wijze verzekerd te zijn. Knippels Yachting adviseert u graag op het gebied van een jachtverzekering. We hebben nauwe betrekkingen met diverse verzekeringsmaatschappijen die zijn gespecialiseerd in scheepsverzekeringen. Deze partijen kunnen uw jacht tegen aantrekkelijke tarieven verzekeren.

Registratie

We adviseren onze relaties te allen tijde om hun schip ‘te boek te stellen’, oftewel te registreren bij het Kadaster. Als u de aankoop van uw jacht financiert door middel van een scheepshypotheek bent u hiertoe zelfs verplicht. Knippels Yachting kent als geen ander de regels en procedures die aan een teboekstelling verbonden zijn. We nemen u deze rompslomp dan ook graag uit handen.

Service, onderhoud & transport

Voor service en/of onderhoud aan uw schip werken wij samen met een aantal professionele bedrijven. Of het nu gaat om een servicebeurt, de inbouw van een additionele apparatuur of een gehele restyling, wij kunnen u daar uitstekend bij adviseren. Tevens kunnen wij, op uw verzoek, het transport van uw jacht naar of vanuit het buitenland voor u regelen.