EINDELIJK
LICHTE FENDERS…

…EN LEVERBAAR IN DIVERSE KLEUREN EN MATEN!

ERVAREN WATERSPORTERS

Mijn naam is Jacqueline Knippels. Met ons gezin varen we erg veel met onze motorkruiser en genieten daar enorm van. We maken korte en lange trips in het binnen- en buitenland. We zijn dus ervaren watersporters.

Die ervaring heeft ons ook geleerd dat het aanmeren altijd gedoe oplevert met fenders, stootwillen zo u wilt. Ik vind ze vaak erg zwaar en onhandig, niet mooi en we kunnen er aan boord maar moeilijk een goede opbergplek voor vinden.

SUPERLICHT EN MOOI

Daar heb ik nu een oplossing voor gevonden! Graag introduceer ik de Maxistow Fenders van Fendequip bij u. Geschikt voor kleine, middelgrote en grote zeil- en motorboten en leverbaar in zeven verschillende maten. Fendequip zet de gebruikers van fenders met smaak centraal. Dat levert zeer gebruiksvriendelijke fenders op met grote voordelen:

  1. 50% lichter dan andere fenders
  2. vragen minimale ruimte als ze leeg zijn
  3. binnen 30 seconden weer opgeblazen
  4. gemaakt van ijzersterk rubber

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig, vier keer gelaagd polyester met een slijtvast oppervlak. Het C7 Leafield opblaasventiel staat borg voor een zeer korte opblaas- of leeglooptijd. Waardoor ze snel in een kleine opbergruimte geplaatst kunnen worden. U kunt de fenders in vele maten en kleuren krijgen; voor boten vanaf 8 meter tot jachten van 70 meter.

De D-ringen aan beide uiteinden zijn van hoogwaardig roestvrij staal gemaakt.

IN 30 SECONDEN OP TE BLAZEN

1.

FendeEquip-staand-new3.indd

2.

FendeEquip-staand-new3.indd

3.

FendeEquip-staand-new3.indd

FendeEquip-staand-new3.indd

FENDERHOEZEN

Fenderhoezen beschermen de lak van uw dierbare boot tegen schaafkrassen
en maken uw fenders veel mooier. Ze worden gemaakt van vlekbestendig, niet schurend acryl. Dit materiaal is erg duurzaam en zacht voor uw lak, daarnaast is het bestendig tegen ultra violet licht en dus kleurvast. Voor extra stevigheid zijn de hoezen dubbel uitgevoerd t.o.v. traditionele fenderhoezen.

Om de fenderhoezen af te stemmen op de kleuren van uw boot bieden we diverse kleuren aan: Navy Blue, Royal Blue, Red, Bottle Green, Beige, Light Grey, Dark Grey en Burgundy.

Navy Blue
Royal Blue
Red
Bottle Green
Beige
Light Grey
Dark Grey
Burgundy

kleurenhoes

FENDERS PERSONALISEREN

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de fenderhoezen te voorzien van naam, logo, merk of familiewapen in alle kleuren. Onze professionals verzorgen het borduurwerk op zeer bekwame wijze met veel gevoel voor detail en afwerking.

fenderstof

fp_cover_mfr

fenderhaak2

FENDERHAKEN

Onze stijlvolle fenderhaken zijn niet alleen een sieraad voor uw boot of jacht ze

  • garanderen ook een eenvoudige bevestiging van uw fenderlijnen
  • maken uw fenders in hoogte verstelbaar
  • zorgen ervoor dat de lijnen niet in de knoop raken
  • beschermen uw mooie railing tegen schurende lijnen

Onze fenderhaken zijn handgemaakt. Er wordt gebruikt gemaakt van hoge kwaliteit r.v.s. dat gemonteerd is op hoogwaardig leer. De onderkant is van zeer zacht schapenwol.

U heeft de keuze uit diverse kleuren leer, waaronder ZWART, MARINE BLUE, LEERKLEUR, GRIJS, ROOD en BORDEAUX ROOD. De zachte schapenwollen onderzijde is verkrijgbaar in zwart en wit.

Meer informatie?

T: +31(0)416–383866 – M: +31(0)6–22663992 – I: www.lightfender.nl
E: info@lightfender.nl – Scheepswerf 1 – 5256 PL Heusden